Kulturvecka hos Teater Bröt!

Vecka 44 betyder för en del att det är höstlov, och för Brötarna innebär det kulturvecka!
Kulturveckan är ett firande av det faktum att vi har tillgång till egen lokal, vilket är helt fantastiskt. Planeringen ser ut som följer:

Tisdag 30/10 kl 19:00
Berättarcafé
När oktobermörkret lagt sitt täcke över oss samlas vi för en mysig stund på Teater Bröt.

Ljusen är tända och i dess sken fikar vi och lyssnar på berättelser eller dikter nedtecknade av oss själva eller andra. Känd eller okänd.

Ingen föranmälan behövs. Kom som du är.

Fikaförsäljning.
Medlemmar fikar gratis vid uppvisande av medlemskort.

Onsdag 31/10 kl 18:00-19:45
Öppet Impro – ett prova-på-pass för dig som är nyfiken på vad improvisationsteater är!
Vi arbetar tillsammans med grundreglerna och de åtta förmågorna (fantasi, spontanitet, medspelarskap, rumslighet, kroppslighet, musikalitet, berättande och karaktärsgestaltning).
Inga förkunskaper behövs, ingen avgift. Från ca 12 år.
Anmälan krävs dock, då antalet stolar är begränsat.
Anmäl dig på 070-360 7605

Torsdag 1/11 kl. 13:00-15:00
Teatertorsdag!
Pyssel, teaterövningar, berättelser för barn i lågstadieåldern.
Vi avslutar passet med att se en liten teaterföreställning ihop.
Ingen avgift, boka din plats via 070-2828 350!

Fredag 2/11 kl. 17:30
”Soppa med Bröt”, After Work
En himla mysig After work för hela familjen! Ät en trevlig middag ihop, samtidigt som underhållning pågår live på scenen. Låt någon annan sköta disken denna kväll, och ni är hemma i tid att se Idol… ;)
Soppmiddag 60:-, bokas senast torsdag 1/11 kl. 17 (070-360 7605). Begränsat antal matplatser.
Vill ni ”bara” komma och se underhållning och/eller ta en fika, så behöver det inte bokas i förväg.
Fikaförsäljning. Medlemmar fikar gratis vid uppvisande av medlemskort.
Mjölk- och vetefritt alternativ finnes naturligtvis.

Lördag 3/11
The spökvandring 2018!
Förra årens succé är tillbaka!
Bröts teaterlaboratorium förvandlas till ett rysligt spökhus, och en liten skara barn kommer att få uppleva kusligheter och äventyr…
Väldigt begränsat antal platser!
Gjord för barn ålder ca 6- 12.
50:-/barn

Vandringar
kl. 17:00 lite läskig
kl. 18:00 läskig
kl. 19:00 Väldigt läskig!
Bokning sker via 070-3607605.
Då vi haft problem med no-shows, ska betalning ske i förväg. Bokning anses ej som bekräftad förrän entréavgift swishats.

Kommentarer inaktiverade.