Trolltyg och sagoväsen – magisk vandring på Vassholmen!

Då är det dags att besöka väsen och annat bus på Vassholmen!

Lördag 27/7 och söndag 28/7 vandrar vi ut på den magiska stigen för att möta både läskiga och mindre läskiga väsen…
Kanske kommer vi att träffa en prinsessa, om vi har tur? ;)
Vi börjar kl 11, och den sista vandringen utgår kl 14:30. Vandringen tar ca 25-30 minuter.
Entré 50:-/barn (inkl 1 vuxen)
50:-/ensamkommande vuxen
För mer info, kontakta Maggie på teater Bröt ( 070-282 83 50)

Hjärtligt välkomna!

trolltyg

Tack!

Årets sommarteater, Nödstopp, är nu avslutad!

Bröt vill tacka:
Sponsorer/bidragsgivare: Tobbes tak, Billerudkorsnäs, Region Norrbotten, Kalix kommun
Samarbetspartners: Café Flottaren, ABF, Råneå Brottarklubb, Svartbyns intresseförening, Svefi Haparanda, Villaägarna Kalix
Vår ensemble: ni är fantastiska, tack för allt ni slitit och gjort för förening, varandra, och publiken!
Volontärerna: tack för all er hjälp, det hade inte gått utan er!
Anhöriga: tack för att ni står ut med oss!
Anställda, Amatea och styrelse: tack för ert hårda arbete!
Och, sist men inte minst – PUBLIKEN! Det är för er, som vi gör detta. Tack för att ni kommer och ser, och låter oss spela för er. <3

nodstopp

Premiär!

Ikväll, onsdag 10/7, kl. 19:00, får Brötarna äntligen premiära årets sommarteater!

Nödstopp spelas endast tre föreställningar på Vassholmen, och sedan åker vi ut på turné.

Boka din biljett via 070-360 7605, eller köp biljett på plats innan föreställningen. Kontant eller swish.

120:-/vuxen, 100:-/pensionär, 50:-/ung under 18.

Vassholmsfiket säljer pausfikat! Lös gärna fikabiljett innan föreställningen börjar, för snabbare servering.

Stort tack till er som stöttar amatörkulturen. ❤️